Termeni și condiții de utilizare

Site-ul www.ginette.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii SC GINETTE Boutique SRL, cu sediul in Timisoara, Calea Sagului 169, cod de identificare fiscala 46875608 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul j35/4483/2022, avand cont in lei : RO92BRDE360SV88037043600 Brd Timisoara. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.ginette.ro presupune acordul dvs. cu termenii si conditiile prezentate in continuare.
Ginette isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.
Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.ginette.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului Ginette.Ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul Ginette.Ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresele de mail office@ginette.ro


Utilizarea site-ului www.ginette.ro
1. Plasarea comenzii
Comenzile pot fi plasate telefonic sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului Ginette.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numerele de telefon 0733700415 sau 0256285122, urmand ca un consultant Ginette sa preia comanda in intervalul orar 08:00-16:00 de luni pana vineri.
Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte.


2. Metode de plata

2.1 Plata poate fi facuta in sistem ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate, sau electronic.

2.2 Online

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Transport si livrare
Livrarea produselor comandate se va face dupa confirmarea comenzii, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.  Pentru comenzi cu o valoare ce depaseste 300 Ron, costul transportului este GRATUIT,   Pentru comenzi cu o valoare mai mica de 300 Ron, costul transportului este de 19 Ron.
Livrarea produselor se face prin firma de curierat GLS. 

Timpul estimat necesar livrarii produselor este de 1-5 zile lucratoare calculat din momentul confirmarii comenzii.
Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Ginette livreaza produse si in strainatate prin DHL. Termenul de livrare este 1-3 zile lucratoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0733700415.

4. Returnarea si schimbul produselor


Termenul maxim in care pot fi returnate produsele comandate din cadrul site-ului este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului.

Returnarea banilor se va face in termen de 3 - 10 zile lucratoare din momentul receptionarii returului. 

Conditii de returnare a produselor:
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“ conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
Clientul este obligat sa notifice Ginette, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/ ) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor,
Clientul este obligat sa notifice Ginette, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor. Taxele de retur sunt suportate de catre client.

• Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
• Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare;
• Produsele returnate trebuie sa contina etichetele si documentele impreuna cu care au fost trimise.
• Nu se accepta colete returnare prin Posta Romana;
Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client. Ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile

Returile receptionate in perioada 21-8 ianuarie se vor procesa incepand cu 9 ianuarie 2023.

5. Politica de confidentialitate

Ginette garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Ginette pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Ginette nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ginette.ro, sau prin posta la adresa: Sc Ginette SRL - Calea Sagului 169, cod postal: 300517, Timisoara , România.

Ginette se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Informatiile furnizate catre Ginette sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Ginette nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
Ginette certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

• dreptul de a cere Ginette sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
• dreptul de a cere Ginette sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
• dreptul de a cere Ginette sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
• dreptul de a cere Ginette sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ginette.ro sau prin posta, la adresa: Calea Sagului 169, cod postal 300517, Timisoara, România.
Ginette nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Ginette nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate in scopul precizat in prezentul document.

Product added to wishlist

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Conform cu legislatia GDPR 25.05.2018 in vigoare.